Kundcase

Nära samarbeten mellan oss och våra kunder har lett till många fina resultat. Här har vi samlat några kundcase där ni kan läsa mer om hur arbetet gått till och vilka resultat vi åstadkommit!

Stiga Sports ökade försäljningen 358% med Marketing Automation

Sedan Beet i februrari 2023 började samarbeta med STIGA Sports, har Marketing Automation lyft emailkanalen till nya höjder. Läs mer om samarbetet samt vilka resultat vi uppnått tillsammans med STIGA Sports.

Läs mer
Med hjälp av Beet har vi kunnat jobba strukturerat och effektivt och har uppnått snabba och synbara resultat inom SEO, SEM och Paid Social.

Pia Cossa, Marketing Manager på MedHelp

Sail Racing ökade sina intäkter med 117%

Sedan Beet, i februari 2020, började samarbeta med Sail Racing inom SEM har deras annonsering nått nya höjder. Läs om deras ökade transaktioner, intäkter och konverteringsgrad!

Läs mer
Beet är extremt data- och resultatdrivna vilket jag tycker är superbra

MARCUS UGGLA, GENERAL MANAGER MOAK

Alla kundcase

2020-12-14

Man of a Kind SEO-strategi

Med Beets SEO-strategi har Man of a Kind vuxit organiskt och rankar idag på toppositioner för många viktiga sökord som genererar relevant trafik och konverteringar. Detta resulterade i att den organiska trafiken ökade med 156% och inkomsten med 81% under 2019 jämfört med 2018.

2020-11-19

Björn Borg & Amazon

Genom att aktivt hantera Amazons sökords- och produktannonsering (Sponsored Products) lyckades Beet öka den månatliga försäljningen med 735 % och samtidigt sänka CoS med 52 %.

2020-06-03

Man of a Kind

Vi träffade Marcus Uggla, General Manager på Man of Kind, för att prata mer kring ”the magic sauce” och hur Beet hjälpt dem mot en lönsam digital tillväxt.

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill höra om hur vi kan hjälpa er med er digitala marknadsföring?

info@beet.se 08-409 260 00
Stockholm County
Malmö