Våra tjänster

Hjälp med enskilda kanaler eller en digital helhetslösning?

Vi hjälper dig att synas på rätt plats vid rätt tillfälle för din målgrupp och ser till att din annonseringsbudget läggs där det är som mest lönsamt. Oavsett om du behöver hjälp med enskilda kanaler eller är i behov av en helhetslösning som sköter all din digitala marknadsföring, har vi erfarna specialister som kan hjälpa dig. Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att nå nästa nivå online? Tveka inte på att kontakta oss nedan. Vi erbjuder dessutom möjlighet till en kostnadsfri check för att identifiera vilken potential som finns för just ert företag.

Möjligheter med Beet

- Skräddarsytt upplägg efter just era behov
- Helhetslösning såväl som enskild kanalhantering
- Få ut det mesta av er mediabudget genom smart optimering
- Mätbara resultat
- Syns där era kunder finns
- Mångårig erfarenhet inom B2B och B2C-marknadsföring
- Hög kvalitet - Vi är Google Premier Partner
- Personlig support av våra specialister
- Fast månadspris

Så kan Beet hjälpa er

Beet är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder ett komplett utbud av tjänster för att optimera resultat online. Oavsett om du behöver hjälp med enskilda kanaler inom digital marknadsföring eller en helhetslösning som sköter all din digitala marknadsföring kan vi hjälpa dig oavsett bransch. Vi besitter expertis inom både B2C och B2B-marknadsföring, där våra erfarna specialister hjälper er med allt från strategiformulering till implementering, hantering, optimering och kontinuerlig vidareutveckling. Vi arbetar proaktivt och håller oss ständigt uppdaterade i en ständigt föränderlig värld samt kan säkerställa högsta möjliga kvalitet. Vi är Google Premier Partner och har certifierade specialister med spetskompetens inom Googles olika partner-områden. Förutom att löpande optimera inom kanalerna, optimerar vi även mellan kanalerna för maximerad effekt. Vi lägger alltså er annonseringsbudget där det är som mest lönsamt, för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er investering. Allt detta, för ett fast månadspris.

Vad händer när jag anlitar Beet?

 1. Du blir tilldelad ett team av certifierade specialister med lång erfaranhet av digital marknadsföring inom olika branscher
 2. Vi analyserar nuläget och lär känna ert företag och era utmaningar
 3. Vi presenterar ett förslag på vilka kanaler som passar er givet era mål
 4. Vi sätter en strategi och identifierar prioriterade åtgärder
 5. Löpande optimering - både i och mellan kanalerna. Vi lägger helt enkelt er budget där det är som mest lönsamt, alltid baserat på data
 6. Löpande avstämningar och presentation av resultat

Självklart i ett nära samarbete med er. Tveka inte på att höra av dig om du vill veta mer om hur vi kan få ert företag att växa online.

Möjlighet till en Micro Health Check

Vi erbjuder möjlighet till en kostnadsfri Micro Health Check för ett företag per månad. Vill du veta vilken potential som finns för just ditt företag? Berätta då mer om er och välj ärendet "jag vill ha en micro health check" i kontakta oss-formuläret nedan!

Digital marknadsföring

Hjälp med en enskild försäljningskanal eller någon som tar hand om helheten? Vi har specialister inom samtliga digitala marknadsföringskanaler och sätter ihop ett team baserat på era behov.

Digital marknadsföringsstrategi

Våra erfarna digitala strateger hjälper er att ta fram en digital marknadsföringsstrategi som bygger på dynamiska arbetsmetoder.

Digital analys

Vi är certifierade inom och använder kontinuerligt en rad analys- och testverktyg för att kartlägga trafikflöden och beteende på webbsidor och i applikationer. Analys av data är en mycket viktig faktor då resultatet ligger till grund för alla optimeringsbeslut.

Beet är Mästargasell!

Dagens industri har utsett Sveriges ledande tillväxtföretag i 21 år genom att dela ut Gaseller. Mästargasellen delas dock endast ut till ett fåtal företag som har varit Gasellföretag i 3 år eller fler. Här kan du läsa mer om vad som krävs för att bli Mästargasell!

Läs mer

Micro Health Check?

Vi erbjuder möjlighet till en kostnadsfri Micro Health Check för ett företag per månad. Då utförs en analys i en eller flera kanaler som vi sedan presenterar för er, där ni får reda på om det finns outnyttjad potential i kanalen/kanalerna. Vill du att våra specialister tittar närmre på ert företag? Gör såhär:

 1. Fyll i kontaktuppgifter i formuläret nedan
 2. Välj ärende "jag vill ha en micro health check"
 3. Beskriv företaget - Hur många anställda? Vad är era mål? Vilka marknadsföringsaktiviteter ni gör idag?
 4. Vilken/vilka kanaler vill du att vi tittar närmre på?
 5. Vi återkopplar
 6. Om vi gör en check på din sida signar vi en NDA och går igenom era konton
 7. Vi presenterar checken för er, helt kostnadsfritt!

Skicka sedan in formuläret och få återkoppling inom 48 timmar. Vi hörs!

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill höra om hur vi kan hjälpa er med er digitala marknadsföring?

info@beet.se 08-409 260 00

Affiliate marketing specialist

Maria Jonasson

Få hjälp med digital marknadsföring

Vill ni veta hur vi på Beet kan hjälpa ert företag med digital marknadsföring? Vi tittar gärna närmre på er webbplats för att se vilken förbättringspotential som finns!

Kontakta oss

Senior digital analyst

Martin Frönmark

Lär känna era kunder

Kontinuerlig testning och analys av data är en av de viktigaste nycklarna till framgång i er digitala marknadsföring. Vill ni veta hur vi kan hjälpa er med digital analys? Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

Digital marketing strategist

Saeid Sasan

Få hjälp med digital strategi

Våra erfarna digitala strateger hjälper er att ta fram en strategi som bygger på dynamiska arbetsmetoder, så ni kan vara konkurrenskraftiga i en ständigt föränderlig värld. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss