Hjälp med enskilda kanaler eller en digital helhetslösning?

Våra tjänster

Våra kärnområden är digital marknadsföring, digital analys och digital marknadsföringsstrategi. Våra erfarna specialister hjälper er med allt från strategiformulering till implementering, hantering, optimering och kontinuerlig vidareutveckling. Vill ni veta hur vi kan hjälpa just er med rätt strategi online? Kontakta oss så berättar vi mer!

Möjligheter

- Syns där era kunder finns, idag och imorgon
- Effektiv ökning av era transaktioner
- Få ut det mesta av er mediabudget genom smart optimering
- Vidareutbildas av våra specialister
- Helhetslösning såväl som enskild kanalhantering

Digital marknadsföring

Hjälp med en enskild försäljningskanal eller någon som tar hand om helheten? Vi har specialister inom samtliga digitala marknadsföringskanaler och sätter ihop ett team baserat på era behov.

Digital marknadsföringsstrategi

Våra erfarna digitala strateger hjälper er att ta fram en digital marknadsföringsstrategi som bygger på dynamiska arbetsmetoder.

Digital analys

Vi är certifierade inom och använder kontinuerligt en rad analys- och testverktyg för att kartlägga trafikflöden och beteende på webbsidor och i applikationer. Analys av data är en mycket viktig faktor då resultatet ligger till grund för alla optimeringsbeslut.

Tilläggstjänster

Förutom våra primära tjänster inom digital marknadsföring, strategi och analys, erbjuder Beet även en mängd kompletterande tjänster. Med gedigen kompetens och mångårig erfarenhet har vi möjlighet att bistå er med allt från webbutveckling och produktion av marknadsmaterial till mentorskap inom digital marknadsföring.

Kjell & Co Omnichannel

Läs mer om hur Beet tillsammans med Kjell & Co byggde en strategi som gynnade försäljningen såväl online som offline.

Läs mer

Affiliate marketing specialist

Maria Jonasson

Lyckas med er digitala marknadsföring

Vill ni veta hur vi på Beet kan hjälpa ert företag med digital marknadsföring? Vi tittar gärna närmre på er webbplats för att se vilken förbättringspotential som finns. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

Senior digital analyst

Martin Frönmark

Lär känna era kunder

Kontinuerlig testning och analys av data är en av de viktigaste nycklarna till framgång i er digitala marknadsföring. Vill ni veta hur vi kan hjälpa er med digital analys? Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

Digital marketing strategist

Saeid Sasan

Sätt rätt digitala strategi

Våra erfarna digitala strateger hjälper er att ta fram en strategi som bygger på dynamiska arbetsmetoder, så ni kan vara konkurrenskraftiga i en ständigt föränderlig värld. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

Så lyckas ni med er displayannonsering

Genom att annonsera i Googles displaynätverk kan du nå rätt användare vid rätt tidpunkt oavsett var i köpresan de befinner sig. Läs om hur du lyckas med din displaymarknadsföring!

Läs mer

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill höra om hur vi kan hjälpa er med er digitala marknadsföring?

info@beet.se 08-409 260 00