Karriär på Beet

Väx tillsammans med oss!

Brinner du för digital marknadsföring, gillar att arbeta i team och letar efter en arbetsplats där du ständigt kan utvecklas? Då kan Beet vara rätt arbetsplats för dig! På Beet värdesätter vi att utvecklas tillsammans, ha roligt på jobbet och samtidigt leverera högsta kvalité till våra kunder. Vi är i en tillväxtfas där du som anställd får vara med och påverka viktiga beslut och kan bygga en långsiktig karriär. Vi lägger kontinuerligt ut lediga jobb inom digital marknadsföring och erbjuder LIA-Praktik. Nå din fulla potential hos Beet och ha samtidigt roligt på vägen!

Som anställd på Beet tar du del av:

- En stark teamkänsla
- Kontinuerlig kunskapsutveckling
- Kollegor med spetskompetens
- En härlig företagskultur
- Flera förmåner
- Möjlighet att skapa lång karriär

Vilka är vi?

Beet är en digital marknadsföringsbyrå med kontor i Stockholm och Malmö som har erfarna specialister inom respektive kanalområde. Beet befinner sig i gränslandet mellan marknadsföring, data och teknik, och utöver att vi förvaltar och utvecklar våra kunders marknadsföringskanaler med tillhörande plattformar och tekniska lösningar så har vi också utvecklat en hel del egna verktyg för att hjälpa våra kunder att nå än bättre resultat.

Vi erbjuder spetskompetens till våra kunder genom att alltid hålla oss uppdaterade på det senaste i branschen, upprätta aktuella partnerskap och certifikat och se till att ha kontinuerligt kunskapsutbyte med varandra.

Beet befinner sig på en spännande tillväxtresa där våra anställda får möjlighet att växa med företaget och göra sin röst hörd. Vi arbetar agilt, vilket innebär att våra processer är rörliga och anpassningsbara. Det skapar förutsättningar för att alla våra medarbetare kan vara med och fatta stora beslut, istället för att besluten endast tas av medarbetare i ledarpositioner. Det är teamen som styr processen, samtidigt som alla arbetar mot ett gemensamt definierat slutmål som har flera delmål på vägen.

Malin Selberg - Nyligen tillträdd som COO

Efter 6 år hos Beet har Malin haft många roller: Senior SEO Specialist, Channel Lead, Team Lead, Client Manager och är nyligen tillträdd som COO. Läs mer om Malin och hennes resa!

Läs mer

Vad vill vi åstadkomma?

Vårt största mål är att få våra kunders företag att växa med kvalitet, samtidigt som man som individ på Beet får möjlighet att utveckla sin yrkeskunskap. På Beet är teamwork allt. Det är viktigt att vi växer tillsammans som ett team, att vi har roligt när vi arbetar och att vi tillsammans med våra kunder tar deras verksamheter framåt. Att vi hjälper varandra, hittar lösningar tillsammans och firar våra prestationer har stor betydelse för våra framgångsrika resultat. För oss är det även viktigt att man blir glad av att gå till jobbet och att vi tillsammans gör vårt allra bästa för att kunna säkerställa en hög kvalitativ leverans samtidigt som vi har roligt.

Vi nöjer oss aldrig med mindre och vi strävar alltid efter att bli bättre, både för våra medarbetare och kunder. Vi vill tillsammans med våra kunder skapa en mer digital framtid och gemensamt skapar vi ny historia inom digital marknadsföring!

Vi strävar efter att:

 • Alltid leverera toppkvalité till våra kunder
 • Alla anställda ska trivas på jobbet
 • Vi ständigt fortsätter att utvecklas tillsammans
 • Teamkänslan ska vara stark
50/50

Fördelningen mellan kön i ledande positioner.

58%

Andel kvinnor på företaget.

42%

Andel män på företaget.

50% män i ledande positioner

50% kvinnor i ledande positioner

58% av anställda är kvinnor

42% av anställda är män

Organisationens struktur

På Beet har vi många olika roller. Kärnan i verksamheten ser ut på följande sätt:
Kanalspecialister: För respektive kanal har vi roller som är specialiserade inom kanalen. Vi har specialister inom SEO, SEM, Paid Social, Marketing Automation och digitala analytiker. Som specialist ingår du i både ett kanalteam samt ett kundteam.

Kanalteam:

Varje kanalteam består av alla specialister inom kanalen, t.ex. SEO-teamet och SEM-teamet.

Kundteam:

I våra kundteam ingår specialister från olika kanaler samt Client manager. Inom respektive kundteam arbetar specialisterna med samma kunder.

Team lead:

Det finns två olika roller som team lead – en för kanalteamet och en för kundteamet. Den person som är team lead för kundteamet har personalansvar för medarbetarna i teamet.

Client manager:

Huvudansvarig för kund.

Det är vanligt att våra anställda har flera roller och t.ex. är både kanalspecialist, team lead och client manager. Förutom ovanstående har vi roller inom bl.a. HR, sälj och ekonomi.

Företagskulturen genomsyrar Beet

Vi arbetar ständigt med att bygga en positiv företagskultur på Beet. Målet är att känna en stark gemenskap på arbetsplatsen, och för de som vill även utanför arbetstid. Därför har vi regelbundna möten och aktiviteter både på och utanför arbetstid, där vi tillsammans stärker Beets laganda.

På Beet pratar vi mycket om att föra kunskapen vidare och att dela med sig av den information som tillhandahålls internt. För att lyckas med det erbjuds bl.a. Be educated varje fredag där vi kombinerar intern kunskapsutveckling med fredagsbubbel – det bästa av två världar. För att fortsätta resan med att sprida kunskap och utvecklas så behöver våra team dig som vill bidra med kunskap, ödmjukhet och en ambition att skapa någonting stort tillsammans.

Utöver vårt intresse för siffror och digital marknadsföring så umgås vi även väldigt gärna utanför kontorets lokaler. Det kan vara en karaokekväll, ett tufft träningspass eller en härlig middag med god mat och dryck. Alla olika intressen omfamnas med stort engagemang och nyfikenhet. När du kliver in på Beets kontor vill vi att du ska känna av den företagskultur som tar Beet framåt.

För att upprätthålla teamkänslan och kunskapsutvecklingen har vi bl.a. följande:

 • Team-frukostar
 • Teamdagar
 • Månadens AW
 • Spontana AW:s
 • Regelbundna medarbetarundersökningar
 • Kontinuerliga utvecklingssamtal
 • Forum för specifika intressen – bl.a. för tränings- och spelintresserade.
 • Tävlingar – t.ex. aktivitetstävlingar

Andrea byggde upp HR-rollen på Beet

Sedan 2019 har Andrea arbetat som HR-ansvarig på Beet, där hon tillsammans med sina kollegor utvecklat företagskulturen. Här kan du läsa mer om resan dit!

Läs mer

Vem passar på Beet?

För att passa på Beet ser vi att du har en passion för digital marknadsföring. Du har stora ambitioner att utvecklas och är redo att växa tillsammans med oss.

Egenskaper som passar på Beet:

 • Gillar att arbeta i team
 • Höga ambitioner att utvecklas
 • Gillar att ta dig an utmaningar
 • Lösningsorienterad
 • Nyfiken
 • Noggrann
 • Analytisk
 • Strukturerad
 • Serviceinriktad

Passar inte alla egenskaper in på dig? Med rätt ambitioner kan du lära dig på vägen. Gå till lediga tjänster för att se vilka tjänster som är lediga just nu eller skicka in en spontanansökan!

88

eNPS-värde bra över branschsnittet

Detta är vårt senaste resultat av eNPS som uppmättes i augusti 2022. eNPS är en metod som mäter hur villiga medarbetare är att rekommendera sin arbetsplats till andra. Resultatet kan variera mellan -100 och 100, och allt över 50 anses optimalt.

Vi är otroligt stolta över att så många trivs på Beet som arbetsplats och trots att vårt eNPS är högt över snittet strävar vi alltid efter att nå ännu bättre resultat.

Förmåner som anställd

För oss på Beet är det viktigt att även kunna erbjuda en trygghet till våra anställda som också gynnar privatlivet. Några av de förmåner som vi erbjuder på Beet är:

 • Tjänstepension ITP1
 • Aktieprogram & optionsprogram
 • Hybrid arbetsplats & flexibel arbetstid
 • Afterwork & kunskapsutbyte varje fredag
 • Friskvårdsbidrag
 • Årlig hälsoundersökning
 • Dator & mobil
45

Anställda

Idag är vi 45 anställda på Beet, and counting!

12

SPRÅK PÅ BEET

Vi kan sammanslaget tala danska, norska, tyska, spanska, svenska, engelska, persiska, polska, vietnamesiska, italienska, franska och serbiska.

2 012

The founding year

Beet grundades år 2012 och har nu varit aktivt i över ett decennium.

HR Manager

Andrea Bäccman

Bli vår kollega

Tycker du att martech är spännande och vill utvecklas för att nå din fulla potential? Då är Beet en arbetsplats för dig. Vi vill tillsammans med dig erbjuda någonting mer än en arbetsplats. Vi söker efter dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla framtidens martech tjänster.

Kontakta oss

Affiliate marketing specialist

Maria Jonasson

Öka er försäljning online

Vill ni veta hur vi på Beet kan hjälpa ert företag med sökmotoroptimering? Vi tittar gärna närmre på er webbplats för att se vilken förbättringspotential som finns. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

Senior digital analyst

Martin Frönmark

Lär känna era kunder bättre

Kontinuerlig testning och analys av data är en av de viktigaste nycklarna till framgång i er digitala marknadsföring. Vill ni veta hur vi kan hjälpa er med digital analys? Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

Digital marketing strategist

Saeid Sasan

Sätt rätt strategi

Våra erfarna digitala strateger hjälper er att ta fram en strategi som bygger på dynamiska arbetsmetoder, så ni kan vara konkurrenskraftiga i en ständigt föränderlig värld. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

Sök bland våra lediga tjänster

Stockholm
Malmö
Piteå
 • Aronsgatan
 • 94132
Norrköping
 • Södra Grytsgatan
 • 60233

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill höra om hur vi kan hjälpa er med er digitala marknadsföring?

info@beet.se