Datadriven digital marknadsföring

Få hjälp med digital marknadsföring som ger mätbara resultat

Med digital marknadsföring når du ut till dina potentiella kunder precis vid rätt tillfälle. Genom att arbeta datadrivet och låta siffrorna styra besluten kan vi säkerställa att ni maximerar utfallet av er marknadsinvestering och syns där det är mest lönsamt. På Beet jobbar erfarna och certifierade specialister inom digital marknadsföring som tillsammans med den senaste tekniken och automatiseringar kan jobba smartare och nå bättre resultat. Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa just ert företag. Kontakta oss och få möjlighet till en kostnadsfri health check!

Beet hjälper er med digital marknadsföring

- Helhetslösning eller enskild kanalhantering
- Seniora och certifierade specialister
- Arbetar datadrivet, beslut grundas på faktiska siffror
- Dynamisk mediaoptimering
- Full transparens mot kunder
- Kontinuerlig optimering både i och mellan kanalerna
- Gedigen erfarenhet inom B2B, leadgenerering, B2C och e-handel
- Ökar den digitala marknadsföringens effektivitet
- Syns på en mängd olika webbplatser och plattformar

Varför ta hjälp med digital marknadsföring genom Beet?

Beet är en digital marknadsföringsbyrå i Stockholm och Malmö med spetskompetens inom samtliga digitala marknadsföringskanaler. Vi skräddarsyr ett upplägg efter just era förutsättningar och behov för att ni ska nå era mål. Oavsett om ni behöver hjälp med enskilda marknadsföringskanaler eller söker en helhetslösning för samtliga digitala kanaler får ni med Beet en långsiktig partner. I ett samarbete med oss blir ni tilldelade ett team med erfarna specialister som tillsammans med den senaste tekniken och automatisering kan nå lyckade resultat.

Vad händer när mitt företag anlitar Beet?

  1. Vi analyserar nuläget och lär känna ert företag och era utmaningar
  2. Vi presenterar ett förslag på vilka kanaler som passar er givet era mål
  3. Vi sätter en strategi och identifierar prioriterade åtgärder
  4. Löpande optimering
  5. Löpande avstämningar och presentation av resultat

Självklart i ett nära samarbete med er. Tveka inte på att höra av dig om du vill veta mer om hur vi kan få ert företag att växa online!

Affiliate marketing specialist

Maria Jonasson

Få hjälp med Digital Marknadsföring

Vill ni veta hur vi på Beet kan hjälpa ert företag med digital marknadsföring? Välj ärende "Jag vill ha en Micro Health Check" i kontakta oss-formuläret nedan och berätta mer om ert företag för att få möjlighet till en kostnadsfri Micro Health Check inom valfri kanal!

Kontakta oss

SENIOR DIGITAL ANALYST

Martin Frönmark

KONTINUERLIG TESTNING OCH ANALYS

Kontinuerlig testning och analys av data är en av de viktigaste nycklarna till framgång i er digitala marknadsföring. Vill ni veta hur vi kan hjälpa er med digital analys? Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

DIGITAL MARKETING STRATEGIST

Saeid Sasan

Lyckas med er digitala strategi

Våra erfarna digitala strateger hjälper er att ta fram en strategi som bygger på dynamiska arbetsmetoder, så ni kan vara konkurrenskraftiga i en ständigt föränderlig värld. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

Datadriven marknadsföring

Vår omvärld är komplex vilket innebär att sannolikheten för att vi skulle träffa rätt och lyckas lägga en optimal plan blir väldigt liten. Därför medför planeringsmetoden alltid lägre effektivitet på mediabudgetar och arbetsinsatser jämfört med en dynamisk optimeringsmetod.

På Beet arbetar vi datadrivet enligt en dynamisk mediaoptimeringsmodell där vi tar beslut på faktiska siffror. På så sätt kan vi säkerställa att ni lägger er mediebudget på rätt kanaler och annonser, så ni faktiskt syns där det ger resultat. Här kan ni läsa mer om vår arbetsmetod!

Läs mer
95 % av den svenska befolkningen är redan online varav 87 % dagligen

Varför digital marknadsföring?

Med digital marknadsföring når ni ut till era befintliga och potentiella kunder på ett effektivt sätt. Dessutom kan varje aktivitet mätas, vilket gör att ni kan lägga er budget på de digitala marknadsföringskanalerna som faktiskt ger resultat och gynnar ert företag.

95 % av den svenska befolkningen är redan online varav 87 % dagligen (Svenskarna & Internet). Siffrorna varierar mycket beroende på marknad där Sverige ligger i framkant av kurvan, men den digitala trenden är global. Enligt en rapport från globalwebindex tillbringar vi 27 % av vår tid ansluten, vilket innebär att vi tillbringar 100 av årets 365 dagar anslutna. Statistiken är ännu mer dramatisk när man tittar på de som är under 24 år, som är en del av befolkningen som går in i vuxenlivet nu.

Vi kan på ett enkelt sätt allokera mediabudget och resurser mellan kanalerna beroende på resultat

Varför behöver vi en digital marknadsföringsbyrå?

En stor fördel med att låta Beet hantera flera digitala marknadsföringskanaler är att vi på ett enkelt sätt kan allokera mediabudget och resurser mellan kanalerna beroende på resultat. Detta får till följd att totalresultatet blir bättre optimerat och att ni faktiskt lägger er budget där ni kan få hög avkastning. Vi har en flexibel arbetsmodell och jobbar med full transparens mot våra kunder.

Redan i början av 1900-talet sa John Wanamaker ”Hälften av pengarna jag spenderar på reklam går till spillo; problemet är att jag inte vet vilken hälft.” Sedan dess har vi sett nedgången i massmarknadsföring och ökningen av datadriven marknadsföring.

På Beet jobbar erfarna specialister inom samtliga digitala marknadsföringskanaler tillsammans med teknik och automatisering för att kunna jobba smartare och nå bättre resultat för våra kunder. Hos oss är det siffrorna som styr och allt vi gör är datadrivet. Genom att ständigt optimera, utveckla och förbättra era annonser kan ni nå fantastiska resultat online

Kjell & Co Omnichannel

Läs mer om hur Beet tillsammans med Kjell & Co byggde en strategi som gynnade försäljningen såväl online som offline.

Läs mer

Utforska alla kundcase

Se alla

kundcase

Man of a Kind

Läs mer

kundcase

Academic Work SEO-strategi - 149% ökad synlighet

Läs mer

kundcase

Björn Borg & Amazon

Läs mer

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill höra om hur vi kan hjälpa er med er digitala marknadsföring?

info@beet.se 08-409 260 00