Om Beet

Vi är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring som hjälper våra kunder att maximera utfallet av marknadsinvesteringar och nå nästa nivå. På Beet jobbar vi med en kombination av mänsklig intelligens, med spetskompetens i absoluta framkant, tillsammans med teknik och automatisering för att kunna jobba smartare och nå bättre resultat. Hos oss är det siffrorna som styr och allt vi gör är datadrivet. Vårt arbete grundar sig mycket på att ständigt optimera, utveckla och förbättra. På det sättet når vi fantastiska resultat och kan ständigt vara framåtlutade i en omvärld som utvecklas och förändras i snabb takt.

Oavsett om ni behöver hjälp med enskilda marknadsföringskanaler eller söker en helhetslösning för samtliga digitala kanaler får ni med Beet en långsiktig partner med enastående kompetens och stort ansvarstagande.

Dynamisk mediaoptimering

I motsats till den klassiska planeringsmodellen bygger vår datadrivna metod på dynamik och ständig optimering. Genom att definera tydliga mål och arbeta metodiskt med hypotes, test, ny kunskap och optimering, kan vi förbättra våra KPIer. Denna datadrivna metod appliceras både av våra kanalspecialister som jobbar i de olika marknadskanalerna så väl som våra strateger och kundansvariga som jobbar med att omfördela mediabudgetar och arbetsinsatser för att maximera totaleffekten.

Läs mer

Vision

Vår vision är att fullt ut bemästra det digitala hantverket. I en värld där utvecklingen går i en rasande takt är det ingen lätt uppgift. Strävan och en utgångspunkt i att vara bättre idag än vi var igår hjälper oss på vägen. En mästare blir aldrig fullärd och vi behöver ständigt vara framåtlutande och söka ny kunskap. Med stor passion för digital marknadsföring fortsätter vi utforska området och delar gärna med oss av vad vi lär oss under resan.

Mission

Med dig som kund i centrum vill vi växa tillsammans och få er verksamhet att blomstra i en komplex miljö. Det digitala hantverket har många beståndsdelar och med en kombination av kompetens, tekniska lösningar och data hjälper vi er lyckas och nå nästa nivå.

Med dig som kund i centrum vill vi växa tillsammans och få er verksamhet att blomstra i en komplex miljö

Be   knowledgeable data-driven forward thinking intelligent passionate

Vår vision är att fullt ut bemästra det digitala hantverket. I en värld där utvecklingen går i en rasande takt är det ingen lätt uppgift. Strävan och en utgångspunkt i att vara bättre idag än vi var igår hjälper oss på vägen. En mästare blir aldrig fullärd och vi behöver ständigt vara framåtlutande och söka ny kunskap. För att kunna uppnå det vi kallar för ett digitalt hantverk behöver vi kombinera fyra olika områden. Dessa fyra områden är en del av vår livsstil – en del av vårt DNA.

Beet är en datadriven byrå och hos oss är det siffrorna som bestämmer. I motsats till den klassiska planeringsmodellen bygger vår datadrivna metod på dynamik och kontinuerlig optimering. Genom att ständigt utmana nuläget och testa nya vägar bygger vi på med fler insikter och fortsätter att utvecklas. Vi optimerar respektive marknadsföringskanal utifrån data och med tydliga mål-KPIer kan vi samtidigt optimera mellan kanalerna och tillse att marknadsbudgeten spenderas där den har bäst effekt för stunden.

Tillsammans med vår erfarenhet och marknadsföringskompetens använder vi oss av tekniska lösningar för att arbeta smartare. Med otroliga mängder data behöver vi fatta blixtsnabba beslut utifrån flera olika parametrar och situationer. Med machine learning och AI kan vi automatisera delar av arbetet och ständigt vara närvarande i en föränderlig situation. Tekniken hjälper oss att kunna optimera på en otroligt granulär nivå och bidrar till ett förbättrat resultat.

Kunskap och kompetens är en nyckelfaktor för att nå framgång. På Beet jobbar erfarna och djupgående kanalspecialister tillsammans med digitala strateger med lång erfarenhet från stora marknadsorganisationer. Vi förstår era utmaningar och vet vad som krävs för att skapa verkligt affärsvärde. Med gemensamma mål och stort ansvarstagande blir vi en del av er organisation. Genom att arbeta med en kombination av mänsklig intelligens och den senaste tekniken kan vi nå bättre resultat och verkligen dra nytta av teknikens fantastiska möjligheter.

Att ständigt vilja utvecklas och fördjupa sig i alla detaljer kräver passion. På Beet brinner vi verkligen för det digitala hantverket. Hos oss är inga delar för nördiga och våra kanalspecialister går mycket mer på djupet än på bredden. Med passionen följer ett stort ansvarstagande och vi jobbar på med det granulära även när ingen ser på. Vi har en stor kärlek till siffror vill hjälpa våra kunder lyckas i den digitala världen.

Tjänst

Digital strategi med ett dynamiskt tankesätt

I en ständigt föränderlig värld är det viktigt att anpassa sig. Läs om hur Beet kan hjälpa er med en framgångsrik strategi!

Marknadsföringsstrategi

Tjänst

Datadriven digital marknadsföring

Genom att arbeta datadrivet inom samtliga digitala marknadsföringskanaler kan vi effektivt öka er försäljning. Läs mer!

Digital marknadsföring

Tjänst

Digital analys i en ständigt föränderlig verklighet

Genom digital analys lär du känna era kunder bättre och ser vad som faktiskt fungerar. Läs om vår metod för digital analys!

Digital analys

SENIOR SEM SPECIALIST

Kevin Wahlström

ÖKA ER FÖRSÄLJNING MED SEM

Vill ni veta hur vi på Beet kan hjälpa ert företag med sökordsmarknadsföring? Vi tittar gärna närmre på er webbplats för att se vilken förbättringspotential som finns. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

Digital marketing strategist

Saeid Sasan

Lyckas med er digitala strategi

Våra erfarna digitala strateger hjälper er att ta fram en strategi som bygger på dynamiska arbetsmetoder, så ni kan vara konkurrenskraftiga i en ständigt föränderlig värld. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

Senior digital analyst

Martin Frönmark

KONTINUERLIG TESTNING OCH ANALYS

Kontinuerlig testning och analys av data är en av de viktigaste nycklarna till framgång i er digitala marknadsföring. Vill ni veta hur vi kan hjälpa er med digital analys? Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill höra om hur vi kan hjälpa er med er digitala marknadsföring?

info@beet.se 08-409 260 00