Kjell & Company är en utav vinnarna i Retail Awards 2021

Vi är glada över att vår mångåriga kund Kjell & Company har vunnit ”Årets omniupplevelse” i 2021 års upplaga av Retail Awards, vilket ägde rum den 20 oktober. Grattis till ett mycket välförtjänt erkännande! Här kan ni läsa mer om Retail Awards och utmärkelsen.

Om Retail Awards

Den 20 oktober 2021 ägde årets upplaga av Retail Awards rum. Tävlingen arrangeras av bransch- och arbetsgivarorganisationen Svensk Handel och handelns ledande nyhetskanal Market, vilket sedan år 2008 har korat handelns stjärnor.

Syftet är att lyfta fram, belöna och hylla framgångsrika företag, personer och satsningar i svensk detaljhandel. I årets upplaga av Retail Awards korades vinnare i nio kategorier av kvalificerade jurygrupper.

Det utses tre finalister i varje kategori och vinnarna tillkännages på detaljhandelns nya stora mötesplats Retail Arena den 20 oktober. De nio olika kategorierna var:

  • Årets retailledare
  • Årets omniupplevelse
  • Årets logistiksatsning
  • Årets butikskedja
  • Årets e-handel
  • Årets hållbarhetssatsning
  • Årets butik
  • Årets arbetsgivare
  • Årets butikssäljare
Syftet är att lyfta fram, belöna och hylla framgångsrika företag, personer och satsningar i svensk detaljhandel

Kjell & Company vann årets omniupplevelse

Kjell & Company, som Beet haft ett mycket nära samarbete med i sex år vann priset ”årets omniupplevelse”, stort grattis till er! Juryns motivering löd: ”Med målet att kunden aldrig ska behöva gå långt eller leta länge efter sin produkt har bolagets satsningar på nya leveranssätt, liveshopping och ett nytt butikskoncept verkligen skapat ett mervärde för kunderna. Genom att utnyttja de olika kanalernas fördelar har de på riktigt rivit murarna mellan digitalt och fysiskt.”

Foto: Pax Engström Nyström
Bild: Lånad från Market

Beet och Kjell & Company

Beet har jobbat med Kjell & Companys digitala marknadsföring sedan 2015, där vårt samarbete resulterat i en ökad trafik och försäljning via samtliga digitala marknadsföringskanaler.

Kjell & Company är en ledande aktör inom hemelektronik online och via deras fysiska butiker runt om i landet. Affärsidén bygger på genuint kunnig personal, service i världsklass och ett brett sortiment vare sig du handlar online eller offline.

Kjell & Co Omnichannel

År 2019 arbetade vi tillsammans med Kjell & Co. för att få en djupare förståelse för hur marknadsföringen online påverkar försäljningen även i de fysiska butikerna. Här kan du läsa mer om caset.

Läs mer

Utforska alla kundcase

Se alla

kundcase

Academic Work SEO-strategi - 149% ökad synlighet

Läs mer

kundcase

Björn Borg & Amazon

Läs mer

kundcase

Man of a Kind

Läs mer

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill höra om hur vi kan hjälpa er med er digitala marknadsföring?

info@beet.se