Beet är utsedda till Superföretag 2021!

Dun & Bradstreet tar årligen fram listan med Superföretag och för att få utmärkelsen gäller det att uppfylla ett antal högt ställda kriterier. Vi kan stolt meddela att vi blivit utsedda till Superföretag 2021, vilket betyder att vi nu fått utmärkelsen för fjärde året i rad!

Beet utsedda till Superföretag för fjärde året i rad

Förra året kunde vi glatt meddela att vi blivit utsedda till Superföretag för tredje året i rad och idag kan vi stolt meddela att vi blivit utsedda till Superföretag för fjärde året i rad. Dessutom fick vi ta emot vår fjärde Gasell tidigare i höst. Vi är oerhört stolta över våra medarbetare som fortsätter att leverera fantastiska resultat för våra kunder. Med våra kunders förtroende att driva deras digitala marknadsföring kan vi fortsätta vår tillväxtresa. Tillsammans tar vi Beet till nästa nivå.

Om utmärkelsen

Bisnode är idag en del av Dun & Bradstreet, som för sjuttonde året i rad utser Sveriges Superföretag. Tidigare var det Bisnode som tillsammans med Veckans Affärer tog fram listan. I år är det totalt 630 företag som kvalat in på listan, vilket är en minskning med omkring 11 procent i jämförelse med föregående år. Här kan du se hela listan med Superföretagen 2021.

Kriterier

För att få utmärkelsen krävs det att företagen uppfyller ett antal högt ställda kriterier. Företagen måste förutom att öka i både omsättning och vinst, visa på långsiktighet och stabilitet i affären. För att få utmärkelsen måste kriterierna dessutom ha uppfyllts under minst fyra år i rad.

Beet Superföretg 2021
630

Superföretag 2021

I år kvalade 630 företag in på listan bland Superföretagen, till skillnad från föregående år då 709 företag kvalade in.

11%

Färre Superföretag 2021

I jämförelse med föregående år, kan vi se en stor minskning i antal Superföretag i år. Det är hela 11% färre företag som fått utmärkelsen i år.

75%

Minskning i Stockholms län

Stockholm, som tidigare ökat i antal Superföretag, har i år minskat med hela 59 företag, vilket motsvarar 75% av det totala tappet på listan.

Vi vill hylla Sveriges hjältar, de som bygger Sverige med jobb och långsiktig värdeökning i näringslivet

Per Weidenman, analytiker på Dun & Bradstreet

Man of a Kind

Vi träffade Marcus Uggla, General Manager på Man of Kind, för att prata mer kring ”the magic sauce” och hur Beet hjälpt dem mot en lönsam digital tillväxt.

Läs mer

Utforska alla kundcase

Se alla

kundcase

Academic Work SEO-strategi - 149% ökad synlighet

Läs mer

kundcase

Kjell & Co Omnichannel

Läs mer

kundcase

Björn Borg & Amazon

Läs mer

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill höra om hur vi kan hjälpa er med er digitala marknadsföring?

info@beet.se