Beet är fortsatt Google Premier Partner 2023

Beet är ett av de topp 3% mest framgångsrika Google Partners-företagen i Sverige och får därmed fortsatt utnämningen Premier Partner. Som Premier Partner ska vi som företag påvisa att vi hjälper våra kunder med tillväxt och framgång genom annonsering i Googles olika kanaler. Här kan ni läsa mer om partnerskapet!

Vad innebär det att vara Google Premier Partner?

Som Google Premier Partner påvisar Beet att vi kontinuerligt ser till att våra anställda innehar expertis, spetskompetens och är certifierade i Googles alla kanaler. Vi måste som företag visa att vi ligger i framkant, maximerar resultat, driver tillväxt och når uppsatta marknadsföringsmål tillsammans med våra kunder.

Som Premier Partner får vi ta del av ett bredare utbud av förmåner som gynnar våra kunder. Vi får också möjlighet att visa upp Google Premier Partner-märket på vår hemsida och i vårt marknadsförinsgmaterial.

Att vara Google Premier Partner innebär att vi särskiljt oss genom att vara en av de topp 3% största Google Partners-företagen i Sverige. Vi måste kontinuerligt påvisa vårt engagemang genom att bibehålla och utveckla vår produktexpertis för att kunna hjälpa våra kunder att lyckas med sin marknadsföring via Googles kanaler. Beet och övriga Premier Partners får delta i exklusiva branschevenemang, Beta-testa nya funktioner och produkter för att stödja våra kunder och hjälpa dem nå sina marknadsföringsmål.

Beet är en av de topp 3% främsta Google Ads-partnerna i Sverige

Krav för att bli Google Premier Partner

För att ett företag ska bli uppgraderad till Premier Partner måste de uppfylla samtliga Premier Partners krav samt vara bland topp 3 procent mest framgångsrika företag i programmet i sitt land (avgörs årligen)*.

Kraven som avgör om man är en av de mest framgångsrika tre procenten är följande:

  • Kundtillväxt: Företagets förmåga att värva nya kunder och utöka sin befintliga kundbas. Det mäts utifrån ökningen av annonsutgifter under ett år och annonsutgifter hos förstagångskunder i Google Ads.
  • Kundlojalitet: Företaget visar på förmågan att behålla kunder, vilket är mätt utifrån hur stor procent av kunderna som behålls på årsbasis.
  • Produktdiversifiering: Företaget kan visa att man gjort en investering i en resultatfokuserad produktmix utöver Sök. Det mäts per kalenderår som en procentandel av utgifterna för de andra annonsformaten, som är inkluderade i Google Ads. De övriga annonsformaten är Display-nätverket, appar, video och Shopping.
  • Annonsutgifter per år: Google kollar på genomförda investeringar i Google Ads eller Google Marketing Platform. Det mäts utifrån utgifter för hanterade konton per kalenderår.

*Utvärderingen av kvalificering som Premier Partner sker i respektive land i förhållande till andra företags resultat. Utvärderingen sker årligen och kan variera mellan olika länder. Den är endast ungefärlig och Premier-partnerstatus är inte alltid tillgänglig i alla länder.

Om Beet

Vi är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring som erbjuder spetskompetens inom samtliga digitala marknadsföringskanaler samt digital analys och digital marknadsföringsstrategi. Alla våra specialister är certifierade inom respektive kanalområde och har förutom en mångårig erfarenhet även en stor passion för digital marknadsföring. Allt vi gör är datadrivet, där vårt arbete grundar sig på att ständigt optimera, utveckla och förbättra, både i och mellan kanalerna. På så sätt maximerar vi utfallet av marknadsinvesteringar och skapar förutsättningar för att lyckas i en ständigt föränderlig digital omvärld. Oavsett om ni behöver hjälp med enskilda marknadsföringskanaler eller söker en helhetslösning får ni med Beet en långsiktig partner med djup kompetens och stort ansvarstagande.

Beet är Mästargasell!

Dagens industri har utsett Sveriges ledande tillväxtföretag i 21 år genom att dela ut Gaseller. Mästargasellen delas dock endast ut till ett fåtal företag som har varit Gasellföretag i 3 år eller fler. Här kan du läsa mer om vad som krävs för att bli Mästargasell!

Läs mer

Utforska alla blogginlägg

Se alla

blogg

Di Gasell för fjärde året i rad!

Läs mer

blogg

Av Fri Vilja fick hedersomnämnande i YouTube Works

Läs mer

blogg

Beet är utsedda till Superföretag 2021!

Läs mer

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill höra om hur vi kan hjälpa er med er digitala marknadsföring?

info@beet.se