Välkommen Sarah - Ny LIA på Beet

Vi välkomnar vår nya LIA-praktikant Sarah Briggman, till Beet! Sarah går en utbildning till Digital Marketing Specialist och valde att ha sin LIA på Beet då hon fick ett bra intryck av våra medarbetare och deras kompetens. Läs mer om Sarah och hennes kommande praktik inom Paid Social.

Vem är du?

Jag är en 24-årig göteborgare som flyttade till Stockholm för 1,5 år sen för studier. Jag älskar att resa och reser ofta så ofta jag kan. Till vardags tycker jag att det är roligt med matlagning och jag uppskattar att laga goda middagar med vänner och familj. Laxpasta står ofta på menyn!

Vad är dina tidigare erfarenheter inom digital marknadsföring?

Jag går en utbildning till Digital Marketing Specialist på IHM Business School och är inne på det andra och sista året. Min tidigare LIA-praktik inom utbildningen gjorde jag inom både SEM och Paid Social. Det var givande och roligt att få inblick i båda områdena, men jag fick upp ögonen lite extra för Paid Social och har därför valt att fokusera hela denna praktikperiod som är 14 veckor på just det området.

Varför har du valt att ha LIA på Beet?

Jag valde Beet för jag ville göra min LIA på en seriös byrå där medarbetarna har hög kompetens och har jobbat länge inom branschen, och Beet verkar uppfylla de kraven. Jag hittade Beet via Google och tog kontakt eftersom jag fick ett bra intryck. Efter intervjun kändes det som helt rätt plats för min LIA. Beet verkade ha mycket erfarenhet av praktikanter, var lyhörda kring mina önskemål och noga med att mina kursmål ska uppnås.

Att Beet är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring är också ett plus i kanten då kunskapen är både djup och bred. Förutom att få djupare kunskap inom Paid Social kan jag även få inblick i andra kanaler samt lära mig samarbete mellan olika kanaler och team.

"Jag valde Beet för jag ville göra min LIA på en seriös byrå där medarbetarna har hög kompetens"

Vad är dina förväntningar på praktiken?

Under praktikperiodens gång hoppas jag att jag blir mer och mer bekväm i rollen som digital marknadsförare. Jag vill få kunskap inom fler kanaler inom sociala medier annonsering än den kunskap jag har idag. Mina förhoppningar är även att jag ska få mer förståelse för hur sociala medier marknadsföring samverkar med andra kanaler.

Varför valde du denna bransch?

Att allt blir mer digitalt i en sådan snabb takt är väldigt spännande. Denna bransch känns verkligen som framtiden! Jag gillar att utbildningen är bred och att det finns många vägar att gå inom digital marknadsföring. Det går att jobba inom många olika områden och branscher, speciellt på en byrå där man får möjlighet att jobba med flera branscher på daglig basis, vilket verkar vara väldigt lärorikt. I och med alla olika vägar som går att ta finns det nog oändligt med utvecklingsmöjligheter i den här branschen.

Karriären efter utbildningen – hur ser den ut?

Helst vill jag jobba på en byrå för att kunna jobba med flera olika branscher, och därför valde jag att göra denna LIA på just en byrå. När jag väl börjar jobba i branschen tror jag att det ett steg i taget faller sig naturligt åt vilket håll jag vill utvecklas mot.

Beets grundare ville täcka upp bristerna på marknaden

Saeid Sasan, en av Beets tre grundare, såg stora brister på marknaden som gick att förbättra - och resultatet blev Beet. Här kan du läsa om Saeids erfarenheter och varför Beet grundades!

Läs mer

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill höra om hur vi kan hjälpa er med er digitala marknadsföring?

info@beet.se