LIA-praktik inom digital marknadsföring

Gör din LIA-praktik hos Beet

Letar du efter din nästa LIA praktik? Då har du kommit helt rätt! På Beet har vi gedigen erfarenhet av LIA praktikanter inom alla våra olika kanalområden. Du kommer att arbeta tillsammans med några av branschens mest begåvade människor som kommer att ge dig inblick i hur det är att arbeta som kanalspecialist hos Beet. Är du dessutom analytisk, gillar att arbeta i team, har höga ambitioner och vill bli ett riktigt proffs inom digital marknadsföring? Tveka inte på att ta kontakt med oss!

Som LIA på Beet

- Riktar du in dig på SEM, SEO, Paid Social eller Marketing Automation
- Får du en tydlig on-boarding process
- Får du regelbundet stöd av en handledare
- Får du djupgående kunskap inom kanalen
- Har du en praktikperiod i ca. 10 veckor
- Får du ett brett perspektiv av vad arbetet som kanalspecialist omfattar

Vad är LIA-praktik?

Begreppet LIA är en förkortning av "Lärande i arbete" och har ungefär samma betydelse som ordet praktik. Det innebär att du som studerar en praktisk utbildning tillämpar och lär dig ditt yrke ute på en arbetsplats. Vi ser fram emot att få hjälpa fler studenter ut i arbetslivet och tillsammans med studenten utveckla kompetens som tar dem framåt i arbetslivet. En LIA-praktik ökar dina chanser att senare kunna få jobb inom digital marknadsföring.

Praktik inom digital marknadsföring hos Beet

Att göra LIA-praktik hos Beet innebär att du får djupdyka som kanalspecialist inom antingen SEO, SEM, Paid Social eller Marketing Automation. När du gör LIA på Beet får du en tydlig on-boardingprocess som sätter dig in i vårt arbetssätt, praktikens upplägg och de uppsatta målen för din LIA-period.

Praktikens upplägg

När du gör LIA hos oss får du arbeta med en stor variation av kunder, en handledare som hjälper dig under din LIA praktik samt ett stort gäng härliga kollegor. Vi utformar tillsammans ett upplägg som passar båda parter, men det ser ofta ut på följande sätt:

  • Praktikperioden bör vara på cirka 10 veckor. För oss är det viktigt att du hinner få djupgående kunskap under din tid som LIA praktikant på Beet.

  • Du får regelbundet stöd samt avstämningssamtal med din handledare varje vecka.

  • Ett schema följs där du vecka för vecka får gå igenom olika arbetsområden för den valda kanalen.

  • Du får arbetsuppgifter från olika specialister som innefattar olika kunder för att få ett brett perspektiv av vad arbetet som kanalspecialist omfattar.

LIA-praktiken ledde till anställning

Åsa och Mathilda fick båda anställning som SEM-specialister efter sin LIA-praktik hos Beet. Här kan du läsa om deras resa från LIA-praktik till anställning!

Read more

Vem söker vi till en praktikplats hos oss?

När vi söker LIA-praktikanter till Beet så letar vi efter någon med ett starkt intresse och engagemang för digital marknadsföring. Vi söker personer som ständigt vill utvecklas samt gillar att ligga i framkant med den kunskap och utveckling som branschen har att erbjuda. Det är viktigt att du vill bli specialist inom en av våra datadrivna kanaler samt att du letar efter en arbetsplats med ambitiösa, härliga och duktiga kollegor.

Alla anställda på Beet har ett stort ansvar gentemot sina kunder och strävar ständigt efter förbättring i deras datadrivna kanaler. Vi arbetar med proaktivitet, struktur, att vara lösningsorienterade samt serviceinriktade.

Vi letar därför efter en LIA-praktikant som:

  • Är nyfiken
  • Gillar att ha stort eget ansvar
  • Inte är rädd för att ta initiativ
  • Gillar att arbeta i team

Vi är intresserade av att lära känna dig som läser digital marknadsföring och står inför en kommande LIA praktik. Vill du höra mer om Beet, så tveka inte på att skicka in en spontanansökan!

Så ansöker du om LIA-praktik

Kontakta oss i formuläret nedan!

Contact us

Do you want to know how our services can help you achieve your business goals? Get in touch below.

info@beet.se +468-409 260 00