Root Digital Group är Braze Certified Solution Partner

Vi har länge haft hög komptens av Braze inom gruppen men genom att vara Braze Certified Solution Partner blir vi en del av ett ekosystem med de främsta aktörerna inom branschen, som kan hjälpa till att förbättra våra kunders kundrelationer och effektivisera deras kommunikation. Särskilt om de verkar inom e-handel eller är ett varumärke där appar är centrala. Här kan du läsa mer om partnerskapet!

Root Digital Group är Braze Certified Solution Partner

Den samlade expertisen hos våra erfarna Marketing Automation-specialister gör att vi kan erbjuda allt från implementering till skräddarsydd konfiguration samt framtagning och genomförande av strategier i marknadens populäraste Marketing Automation-verktyg.

Vill du veta mer om vad detta partnerskap innebär, eller hur vi kan hjälpa ert företag att växa genom Marketing Automation kan du höra av dig till ture.nielsen@beet.se.

Om Root Digital Group

Vi på Root Digital Group är en grupp av företag som med kärlek till det digitala hantverket hjälper våra kunder nå lönsam digital tillväxt.

Om Braze

Braze är en ledande plattform för kundengagemang som driver långvariga relationer mellan konsumenter och de varumärken de älskar. Braze gör det möjligt för vilken marknadsförare som helst att samla in och agera på vilken mängd data som helst från vilken källa som helst. På så sätt kan de interagera med kunderna i realtid, över alla kanaler från en enda plattform.

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill höra om hur vi kan hjälpa er med er digitala marknadsföring?

info@beet.se