Buddy Pet Foods – Ny kund till Beet

Vi välkomnar Buddy Pet Foods som ny kund till Beet! Buddy Pet Foods grundades 2018 och de strävar efter att erbjuda allt du behöver för att ge din hund en hälsosam, hållbar och lycklig livsstil. Beet kommer att hjälpa Buddy Pet Foods med sök- och shoppingannonsering inom SEM och vi ser mycket fram emot samarbetet.

Om Buddy Pet Foods

Buddy Pet Foods är en del av Petbuddy Group och grundades 2018 utifrån en kärlek till husdjur. Vi startade Buddy eftersom vi hade svårt att hitta riktigt bra hundmat till våra egna hundar. Vi tog saken i egna händer och skapade produkter som vi själva kunde känna oss trygga med att ge till våra hundar. Vi kallar det ärligt foder tillverkat med kärlek.

Vad erbjuder ni?

Buddy Pet Foods erbjuder ett omfattande utbud av högkvalitativa hundprodukter, allt för att främja ditt husdjurs hälsa och välbefinnande. Vi erbjuder 100% naturligt torrfoder, hundgodis och våtfoder som är fria från spannmål och tillsatser, samt är rika på rent kött för att tillgodose din hunds näringsbehov. Vårt sortiment innefattar också veterinärutvecklade kosttillskott i form av chews, pulver och oljor, som är 100% naturliga och utformade för att främja din hunds hälsa.

Utöver mat och tillskott, erbjuder vi också hundvårdsprodukter från vårt systerföretag WAP Dog Care. Dessa produkter är tillverkade av naturliga, ekologiska och veganska ingredienser och är designade för att ge komfort och vård för din hund i harmoni med naturen.

Kort sagt, Buddy Pet Foods strävar efter att erbjuda allt du behöver för att ge din hund en hälsosam, hållbar och lycklig livsstil.

Vad är målet med samarbetet med Beet?

Att fortsatt öka vår tillväxt, med ett starkt fokus på lönsamhet.

Varför valde ni Beet och vad är era förväntningar på samarbetet?

För oss var det avgörande att hitta en partner som delade vår vision och förstod vår tillväxtstrategi med starkt fokus på lönsamhet. Beet visade snabbt att de inte bara var experter på SEM utan även förstår vår prenumerationsaffär och hur de olika kanalerna samverkar för att driva lönsam tillväxt.

Trots att Beet är en stor byrå har vi från dag 1 mötts av stort engagemang och grym service.

Vi är glada över att ha valt både Beet och Omniarch från Root-gruppen som samarbetspartners och ser fram emot att fortsätta vår gemensamma resa mot framgång och hållbar tillväxt.

Trots att Beet är en stor byrå har vi från dag 1 mötts av stort engagemang och grym service

Aeneas Linden Forster, Interim E-commerce Manager

Beets arbete och strategi

Beet kommer att hjälpa Buddy Pet Foods med sök- och shoppingannonsering inom SEM.

Eftersom det viktigaste för kunden är fokus på lönsamhet så började vi med att analysera hur tidigare trafik har presterat och fortsatte sen med att initialt lägga fokus på det som har fungerat bra över tid i annonseringen.

Vår strategi är att utöka kontot i olika steg för att se var vi kan uppnå bäst resultat, det som inte fungerar kommer att pausas och det som uppnår lönsamhet drivas vidare.

En viktig del är även vårt arbete med produktfeeden som vi har optimerat så att shoppingannonserna ska ge så bra synlighet och resultat så möjligt.

Genom samarbetet med Omniarch så har vi en tät kontakt med Buddy Pet Foods och har på så sätt fått en större insikt och förståelse för hur vår kanal påverkar den totala försäljningen.