När vi genomför analyser av er nuvarande situation, tillsammans planerar en strategi, eller hanterar de digitala marknadsföringskanalerna blir eventuella behov av kompletterande tjänster uppenbara. Dessa tjänster är precis som namnet antyder, komplement till våra primära tjänster, för att ytterligare optimera förutsättningarna för ett maximalt resultat. Det kan röra sig om utveckling eller förbättring av hela webbplatser, avancerade webbfunktioner, navigeringsflöde och annan interaktionsdesign eller produktion av marknadsmaterial. Vi erbjuder även tjänster där vi hjälper er med digital upphandling eller agerar som mentorer när ni vill utveckla personer inom den digitala marknadsföringsvärlden.

Webb- och systemutveckling

Vi har mångårig, bred kompetens inom webb- och systemutveckling och kan hjälpa er med allt från utvecklingen i sig till kravställning och projektledning. Våra utvecklare har erfarenhet av CMS såsom WordPress, Joomla, Drupal m.fl. och e-handelsplattformar som Magento, WooCommerce, Prestashop m.fl.

Utöver vår egen kompetens har vi också många duktiga och beprövade samarbetspartners som gör att vi täcker upp hela webbutvecklingsområdet.

Interaktionsdesign och UX

Interaktionsdesign och UX (User Experience Design) kan beskrivas som en designprocess med målet att maximera användarnas tillfredsställelse och positiva upplevelse av en digital miljö. Det görs genom att förbättra användbarhet, tillgänglighet och funktion. Beet använder sig här, precis som för optimering av marknadsföringskanaler, av statistik och data för att uppnå ett maximalt resultat. Att driva trafik till en site som inte tar hand om besökare är ytterst kostsamt och bra UX är därför otroligt viktigt.

Läs mer om interaktionsdesign och UX

Produktion av digitalt marknadsmaterial

Vi tillhandahåller produktion av effektivt och optimerat digitalt marknadsmaterial såsom banners, e-postmallar, bilder för sociala medier och moodboards. I de flesta fall utgår vi från redan framtagna kommunikationskoncept och grafiska profiler. Innan produktion av marknadsmaterial är det viktigt att fastställa: det budskap som ska förmedlas, i vilket sammanhang materialet ska synas, vilken typ av medieköp det rör sig om samt hur processen fram till önskat mål ser ut.

Mer om produktion av digitalt marknadsmaterial

Upphandling av digitala verktyg och system

Idag kan det vara utmanande att veta vem som bäst löser ett problem och på samma gång till rätt pris. Med vår mångåriga erfarenhet kan vi hjälpa er att hitta rätt lösning bland de många alternativ som står till buds.

Mentorskap inom digital marknadsföring

Kunskap är skillnaden mellan framgång och misslyckande, den digitala marknadsförare som inte kontinuerligt investerar i sin kunskap kommer få betala dyrt. Oavsett om du sitter på en ledande befattning och vill komplettera dina kunskaper, eller om du vill öka kompetensen hos dina anställda i någon specifik kanal, kan Beet erbjuda mentorskap inom digital marknadsföring.

Våra digitala marknadsföringsmentorer delas in i två kategorier, dels olika kanalspecialister och dels digitala strateger med mångårig erfarenhet från ledande befattningar inom stora organisationer.

Beroende på behov och situation skräddarsyr vi ett mentorsprogram för att komplettera och utveckla kompetensen inom digitala marknadsföring. Matchning av mentor sker baserad på person, position och avsikt med mentorskapet.