Senior Web Developer med personalansvar

Om TJÄNSTEN

I din roll som senior web developer kommer dina arbetsuppgifter handla om att koordinera och leda arbetet med att utveckla företagets interna verktyg för processer och martech. Detta görs i samarbete med produktägare, webbutvecklingskollegor och marknadsföringskanalspecialister.

Vi ser att du ska ha arbetat i en liknande roll tidigare som webbutvecklare och/eller har erfarenhet av personalansvar. Det är viktigt att du har arbetat med backend-utveckling och ärendehanteringssystem. Vi ser även att du har arbetat med kravställning. Du har arbetat processorienterat och strukturerat med tidsestimering, planering, utveckling samt testning och dokumentation.

KOMPETENSER

 • Har arbetat som webbutvecklare (helst PHP) i minst fem år

 • Har åtminstone viss erfarenhet av att hantera servrar

 • Har en vilja att hjälpa andra att växa i sin roll

 • Har en vilja att utvecklas och bidra till företagets framgång

 • Är flytande i både svenska och engelska

Ett plus om du

 • Har arbetat med PHP i ramverk de senaste 5 åren

 • Har erfarenhet av CodeIgniter och/eller Laravel

 • Har erfarenhet av AWS, Google Cloud Platform eller motsvarande

 • Har erfarenhet av projektledning

 • Tidigare har haft personalansvar eller arbetat i en liknande roll

 • Har jobbat i ett team med digitala marknadsförare

 • Övriga språkkunskaper; finska, norska eller danska

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu efter en senior web developer som vill kombinera rollen med ett personalansvar. Som personalansvarig på Beet är ditt jobb att leda teamet i det dagliga arbetet, vilket innebär att ni ska arbeta strukturerat och processorienterat samt att leveranser sker i tid och med kvalitet. Ni arbetar mot interna mål, främst kvantitativa men även avgränsande och väldefinierade kvalitativa mål. Arbetet innefattar mjukare aspekter som att skapa en positiv gruppdynamik samt att leda, stötta, motivera, guida och utveckla teamet.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

 • Leda vidareutvecklingen av företagets egna verktyg inom martech och verktyg som förenklar kollegors rutiner
 • Vidareutveckla rutiner inom teamet och bidra med stöd
 • Samarbeta med produktägare i kravställning, planering och utförande

Vem är du?

För att axla rollen som Senior Web Developer med personalansvar behöver du ha flerårig erfarenhet som webbutvecklare, vara van vid att sätta upp processer, arbeta strukturerat samt kunna prioritera och ta beslut om ditt och teamets arbete. Du gillar att ha ansvar och att vara initiativtagande i ditt arbete.

Om Beet

Beet befinner sig i gränslandet mellan marknadsföring, data och teknik. Utöver att förvalta och utveckla våra kunders marknadsföringskanaler, med tillhörande plattformar och tekniska lösningar, har vi också utvecklat en del egna verktyg för att hjälpa våra kunder att nå än bättre resultat.

Tveklöst har detta varit en av anledningarna till vår fantastiska utveckling. Nu höjer vi våra ambitioner ytterligare och har planer för både vidareutveckling av befintliga verktyg men framför allt nya lösningar.

På Beet kommer du arbeta tillsammans med ett team av erfarna, drivna och väldigt trevliga kanalspecialister och analytiker som alltid sätter det datadrivna först. Alla roller bygger till stor del på eget ansvar men utgör i grunden en del av ett större team med mycket god sammanhållning. Vi tror på stor frihet för egna initiativ och utveckling. Är du en driven person med kärlek för teknik, data, riktigt bra kaffe, fredagsbubbel och härliga kollegor? Då kommer du att passa utmärkt hos oss!

Ansökan

Är du den vi söker? Skicka in ett CV och personligt brev nedan!

Beet är Mästargasell!

Dagens industri har utsett Sveriges ledande tillväxtföretag i 21 år genom att dela ut Gaseller. Mästargasellen delas dock endast ut till ett fåtal företag som har varit Gasellföretag i 3 år eller fler. Här kan du läsa mer om vad som krävs för att bli Mästargasell!

Läs mer