LIA-praktik inom SEM hösten 2023!

Om Beet

På Beet tar vi kontinuerligt in praktikanter till vår SEM-kanal och söker nu en praktikant inför hösten som vill påbörja sin kunskapsutveckling hos oss på Beet. Vi söker efter dig som är nyfiken på att lära dig mer inom SEM och som letar efter en arbetsplats med ambitiösa, härliga och duktiga kollegor.

Idag består Beets SEM-kanal av 10 stycken specialister med gedigen erfarenhet av att arbeta med en stor variation av kunder. Varje specialist har ett stort ansvar gentemot sina kunder och kommer kunna ge dig en inblick i hur det är att arbeta som SEM-specialist på Beet.

Vi söker därför dig som är driven, nyfiken och som gillar att ha stort eget ansvar samt att arbeta inom ett team.

Det här får du som LIA på Beet:

Hos oss får du en tydlig onboardingprocess, en handledare som hjälper dig under din praktikperiod hos Beet samt ett stort gäng härliga kollegor. Du kommer även att sitta på vårt centralt belägna kontor där vi på fredagar samlas för kunskasubyte, bubbel och snacks.

Arbetsuppgifter:
Uppbyggande av kampanjer
Optimering av kampanjer

Vem är du?

Vi söker dig som är analytisk, gillar att arbeta i team, har höga ambitioner och vill bli ett riktigt proffs på SEM. Vi ser även att du är strukturerad, noggrann, tidseffektiv och nyfiken. Vi önskar även att du är serviceinriktad samt lösningsorienterad.

Ett plus är om du har:

  • Erfarenhet av stora Google Ads-konton
  • Erfarenhet av Google Analytics
  • Erfarenhet av Googles övriga produktutbud för annonsering (Display marketing, re-marketing, video marketing, Gmail sponsored promotions etc.)
  • Övriga språkkunskaper; Finska, Norska, Danska
  • Är du klar med din Google Ads-certifiering så är det ett stort plus men inget krav

Om Beet

På Beet kommer du att arbeta tillsammans med ett team av erfarna, drivna och väldigt trevliga kanalspecialister som alltid sätter det datadriva först. Alla roller bygger till stor del på eget ansvar men utgör i grunden en del av ett större team med mycket god sammanhållning. Vi tror på kunskapsauktoritet och lämnar stor frihet för egna initiativ och utveckling. Är du en driven marknadsförare med kärlek för data, riktigt bra kaffe, fredagsbubbel och härliga kollegor? Då kommer du att passa utmärkt hos oss!