IT Operations Specialist

Som IT Operations Specialist på Beet och övriga gruppbolag inom Root Digital Group får du vara med och driva både det operativa och det strategiska arbetet kring skapandet och vidareutvecklandet av en välfungerande IT-miljö i kombination med en stark tillväxt. Beet erbjuder dig en möjlighet att vara del av en stark tillväxtresa där du får vara med i utvecklingen av vårt IT-initiativ.

I rollen har du en stor del i att utveckla IT-miljön i rätt riktning och får chansen att sätta din egen prägel på processerna. Här får du trevliga kollegor, chansen att jobba från ett centralt beläget kontor och bubbel på fredagar!

Dina övergripande ansvarsområden i rollen kommer att vara:

I rollen som IT Operations Specialist i Root Digital Group kommer du att ansvara för att skapa en IT-funktion i takt med vår tillväxtresa. Du agerar självständigt i ditt arbete och tar ägarskap för företagets IT-initiativ, både operativa och strategiska. Dina fokusområden innefattar support till och utbildning av organisationen, ledning av IT-projekt, inköp av hårdvara, dokumentation, uppmärkning och inventering. Du kommer även vara ansvarig för att hårdvaran är beställd och förberedd inför onboarding av nya kollegor, samt processen vid offboarding. Du kommer arbeta löpande med support av interna system.

Vi ser att du är en stor del av Root Digital Groups tillväxtresa och kommer därför att kartlägga vart vi befinner oss idag samt planerar arbetet framåt. Detta är en ny position, vilket innebär att du har stor påverkan på utformningen av din roll och ditt uppdrag.

Du kommer att arbeta på vårt nya fina kontor i centrala Stockholm och rapportera till vår Senior Web Developer.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara

  • Vara en del av vår onboardingprocess för att introducera Beets IT-miljö till nya kollegor
  • En löpande support för mjukvara och hårdvara
  • Ansvara för offboardingprocessen (ta hand om dator, mobil, accessrättigheter etc.)
  • Driva datasäkerhetsrelaterade projekt och se över nuvarande rutiner
  • Skapa nya processer som underlättar ditt eget och andras arbete

Tjänsten inkluderar att du arbetar för Beet och övriga gruppbolag inom Root Digital Group.

Vem är du?

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete i en större organisation. Det är viktigt att du gillar variation i ditt arbete då du ska hantera administration, sätta processer samt att du brinner för att arbeta inom IT. Du är nyfiken, proaktiv och trivs med ett stort ansvar. Du gillar att arbeta självständigt samt uppskattar ett samarbete med kollegor. Vi tror att du har förmågan att snabbt ställa om när det behövs samt drivs av att det är resan som är målet.

Vår trivsamma arbetsmiljö betyder mycket för oss och det är därför viktigt att dina värderingar stämmer överens med våra – teamwork, respekt, positivism, ambition och ansvar.

Relevanta erfarenheter för rollen:

  • Kunskap om digitala lösningar och digitalisering
  • Teknisk bakgrund och stort intresse för IT
  • Erfarenhet av både Mac & PC samt Microsoft Office 365/Exchange och Google
  • Plus med erfarenhet från Cloud-plattformar och relaterad arkitektur
  • Svenska och engelska i tal och skrift, övriga språk är meriterande

Om Beet

På Beet kommer du att arbeta tillsammans med ett team av erfarna, drivna och väldigt trevliga kanalspecialister som alltid sätter det datadriva först. Alla roller bygger till stor del på eget ansvar men utgör i grunden en del av ett större team med mycket god sammanhållning. Vi tror på kunskapsauktoritet och lämnar stor frihet för egna initiativ och utveckling. Är du en driven marknadsförare med kärlek för data, riktigt bra kaffe, fredagsbubbel och härliga kollegor? Då kommer du att passa utmärkt hos oss!

Ansökan

Är du den vi söker? Skicka in ett CV och personligt brev nedan!

Kjell & Co Omnichannel

Läs mer om hur Beet tillsammans med Kjell & Co byggde en strategi som gynnade försäljningen såväl online som offline.

Läs mer

Utforska alla kundcase

Se alla

artiklar

Vad är en pixel och varför bör du använda dig av en?

Läs mer

blogg

Beet är Mästargasell!

Läs mer

artiklar

Visualisera din data med Data Studio

Läs mer