Vill du ha specialisthjälp med din sökordsmarknadsföring?

Vi har mångårig erfarenhet  av att hjälpa våra kunder med effektiv SEM-annonsering. 2016 vann Beet pris som en av de bästa byråerna i Googles partnerprogram. Vi hjälper både stora och små företag till digital framgång.

Kontakta oss

SEM / Sökordsmarknadsföring

SEM, Search Engine Marketing eller sökordsmarknadsföring är olika samlingsnamn för den marknadsföring som sker via sökmotorer. För att attrahera befintliga och potentiella kunder är sökordsmarknadsföring (SEM) ett av de mest träffsäkra verktygen inom digital marknadsföring. Genom att aktivt lägga bud på specifika sökord som är relevanta blir textannonserna synliga i respektive sökmotors sponsrade sökfält. När användare exempelvis ”googlar” på sökord och fraser som matchar de valda sökorden blir annonsen synlig.

Varför använda SEM och buda på sökord när man genom det organiska söket kan få gratis trafik? Svaret ligger i det faktum att konkurrensen för att synas på Google är stenhård. Dessutom visas betalda SEM-annonser genom tydligare placering i förhållande till det organiska söket och du får därmed bättre exponering.

Kontakta oss